logo
MOLARUS

De intelligente besturing voor uw maal en menginstallatie.

ImageSpaar tijd en verhoog uw productie met de volautomatische maalinstallatie MOLARUS van Buschhoff. Degenen die graag efficiënt en economisch werken, kunnen de installatieonderdelen met een intelligente computerbesturing in z'n geheel volautomatisch laten werken. De besturing kan héél eenvoudig bediend worden. Dit spaart tijd en kosten. Bovendien is de besturing zeer betrouwbaar, ook onder de zwaarste omstandigheden.

MOLARUS is via de grote knoppen gemakkelijk bedienbaar. Het schrift is zeer duidelijk zichtbaar in het display. De elektronische bouwdelen zijn robuust en steeds van de nieuwste generatie.

Meer geld door intelligente techniek. MOLARUS heeft een elektronische belastingregeling met leegloop uitschakeling. Hiermee werkt u met de molen zeer efficiënt en spaart hiermee 50% energie. De start en stop tijden kunnen vrij worden gekozen. Hierdoor kunt u nachtstroom kiezen. U bespaart energiekosten. MOLARUS kunt u ook koppelen met bestaande installaties. U hoeft geen nieuwe installatie te kopen om MOLARUS te gebruiken.

Ons speciale wissel-maalprogramma maakt het mogelijk met meerdere componenten mengvoer te maken.
Image