logo
Graanopslag
Silotechniek: robuust en betrouwbaar

Opslagsilo’s van de vakman

Voor het opslaan van granen en meelachtige componenten heeft BUSCHHOFF de passende silotechniek voor u. Opslaan binnen of buiten, met of zonder trechter: opslagtechniek van Buschhoff geeft u zekerheid. Voor hoeveelheden van 0.1 t. tot 50.000 t. per silo bieden wij u een robuuste en innovatieve techniek. Zonder voorwaarden willen wij uw wensen invullen.

Buschhoff-Ronde silo’s

Onze silo’s worden gemaakt van hoogwaardig europees staal dat verwerkt wordt op de modernste machines voor het verwerken van plaatstaal. Hiermee garanderen wij dat u uw silo gedurende vele jaren kunt gebruiken en de opbouw zonder problemen verloopt. De platen worden verzinkt met 450 g/m2 zink. Statische berekeningen , officieel goedkeuringen en fundament voorschriften, horen ook bij de leveromvang.

Lees meer...
 
Modulesilos
Image
Modulsilo 60/90° met uithaaltechniek
Een goede silo voor de tussenopslag van granen en componenten die gebruikt worden voor het produceren van voer via bijvoorbeeld een BUSCHHOFF maal en menginstallatie. De module silo’s worden rechthoekig en vierkant geleverd, met trechters van 60º en 45º maar ook 90º is mogelijk.

De verschillende combinaties van silogrootte, uitloopvorm en uitloop hoogte bieden de klant een enorme flexibiliteit. De silo kan ook met een uithaalvijzel in de trechter en een roerwerk geleverd worden. Voor verschillende moeilijk lopende producten bieden wij hiermee een betrouwbare silofunctie.
Lees meer...
 
GFK-Silo’s
Ideaal voor het buiten opslaan van meel zijn de glasvezelversterkte silo’s. Dit type silo wordt uit een stuk gemaakt, steunt in een stabiele stalen onderbouw, en wordt gemaakt met een inhoud van 2 tot 60 m3. Ook graan en pallets worden in dit soort silo’s opgeslagen.

Image
GFK-Silos voor het opslaan van meel
Leverbaar met:

  • Leeg- resp. Volmelder
  • Instapluik
  • Ladder
  • Beluchting
  • Ontluchting
  • ATEX- benodigde delen
  • Ontluchtingsfilter
 
Zaksilo's

Image

Image

Capaciteit: tot ca. 16 ton.

Materiaal:
  • Pe weefsel wit
  • Pe weefsel zwart met UV bescherming
Bijzonderheden: getrapte uitloop om brugvorming te voorkomen.

Ook op iedere door u gewenste maat leverbaar.
 
Image

Image
 
Opslagsilo's voor graan
Image
graansilo's 100 ton t/m 60.000 ton.
Image
graansilo's met vlakke bodem en met trechter
Binnensilo met trechter
Binnensilo met trechter
Image
Binnensilo met uithaal vijzel
Image
Binnensilo
Rechthoekige buitensilo
Rechthoekige buitensilo